2017. július 20., csütörtök

Divízneho nováčika Vary zmietli, teraz sa teší na Domažlice

Oproti jari nastúpili do zápasu Vary v veľa pozmenenej zostave. Tím opustil Břetislav Tvrzník, Jarda Nerád je na skúške v Domažliciach. V Nemecku sú, alebo sa tam chystajú Aleš Ivaška a Pavel Plechatý. Hosťovanie sa skončilo Zbyňka Jožovi a Tiborovi Veselovskému.

"Zo sokolovského dorastu prišiel Krlička, z Viktorie Plzeň Polom. Prvý zápas za nás hral Koubek, ktorý je v širšom kádri Sokolova a mal by na jeseň chodiť hrať k nám. Jedná sa ešte s dvomi tromi hráčmi. Káder bude šestnásť plus bet365 dva. Ešte nie je hotový. Do konca mesiaca by malo byť jasno, koho budeme mať, "hovorí tréner Karel Tichota.

Už v 18. minúte nezostalo domácim ako zastaviť prienik Martina Poloma do vápna len za cenu faul u.Následný pokutový kop bezpečne premenil kapitán Tomáš Oslovič. "Celý zápas sme boli lepší. Zaslúžene sme sa dostali do vedenia, "mieni Tichota. Lenže čoskoro prišlo vyrovnanie.

"Bolo to po chybe brankára, ktorý zle vybehol. Neodhadol loptu, protihráč bol u neho skôr a prihrával pred prázdnu bránku, "opisuje tréner jedinú väčšiu Minel brankára Strnada. Našťastie tri minúty pred koncom polčasu Martin Psohlavec prízemný strelou nedal brankári Pfleger v súboji jeden na jedného žiadnu šancu. "Dôležité bolo, že sme ešte do polčasu dali druhý gól."

Úvod druhého polčasu Varom nevyšiel, navyše po troch minútach vypálil kapitán domácich Petr Bednář z hranice šestnástky nechytateľnou strelu, a vymietol pavučinu Strnadová svätyne.To bol signál k budíčka. V 58. minúte sa presadil po centri sprava druhýkrát Tomáš Oslovič a tentoraz nechytateľnou hlavičkou poslal hostí opäť do vedenia. V z� �vere stretnutia bet 365 sa opäť presadil v súboji jeden na jedného proti brankári domácich Martin Psohlavec a o postupe do 1. kola Pohára FAČR bolo rozhodnuté.

"Po vyrovnávacej bránke už sme boli lepší, hrali kombinačne po zemi, dali dva pekné góly a ďalšie sme mohli pridať," pochvaľuje si tréner. "Zaslúžený postup." A tak v sobotu príde Iskra Domažlice, úradné výkop je bet365 bonus naplánovaný na 17 .hodinu. "Chcel by som hrať dopoludnia, ešte to budeme riešiť," želá si kouč.

"Je zaujímavý súper. Navyše je to okorenené tým, že tam trénuje Horváth a Milan Matejka.Asi bude hrať Jarda Nerád. Čaká nás zápas, ktorý by zaslúžil dobrú divácku podporu. "Týždeň, ktorý vyvrcholil pohárom v Plzni, mali Vary nabitý, hrali s Chomutovom 1: 4 a Olympiou Březová 6: 0.

"Stále je to ešte príprava bet365 stavky a ideme do zápasov s plného tréningu. S Chomutovom a brezovej sme rozložili sily, aby hral celý káder. Každý zápas hrá iná zostava, dostávajú šancu mladí hráči, nech sa ukážu. Výsledkom dôležitosť nepripisuje, je to len príprava, "dodáva Karel Tichota.

Pred pohárom ešte hrá 1. FC Karlovy Vary v stredu v Březovej s Baníkom Souš od 17.30 hod.


bet365 mobil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése