2017. július 20., csütörtök

Ťažký týždeň Plzne. Súperom tam padne všetko, nám nič, vzdychol Kopic

"Nevyvíja sa to dobre, bohužiaľ…Domáce zápasy musíme vyhrávať, ale tentoraz sa nám to nepodarilo. Nezostáva než ísť za týždeň do Teplíc a vyhrať tam. A hlavne sa pripraviť na dvojzápas bet365 o postup do Európskej ligy proti Vojvodine Novi Sad, "vyhlásil stredopoliar Jan Kopic.

Všetko začalo v minulom ligovom kole na Dukle. Plzeň tam síce mala veľa šancí, ale nepremenila ani jednu - dokonca ani penaltu - a nakoniec prehrala 0: 1.

zmarí vyvrcholil v stredu, keď si úradujúci český majster v závere zápasu proti Maccabi Tel Aviv nechal utiecť postup do play-off Ligy majstrov.

A víťazstva sa plzenskí futbalisti nedočkali ani proti Slovácku, ktoré hra lo štyridsať minút v desiatich.Nakoniec z toho bol len bod za remízu 2: 2.

"Prežili sme si ťažký bet365 bonus týždeň," vzdychol Tomáš Hořava. "Proti Slovácku sme mali vyhrať, šancí sme na to mali veľa. Ale dostali sme dva góly z dvoch šancí. Tam je možná tá chyba, pretože dostávame dosť gólov. "

Práve Hořava strelil bet365 stavky prekrásny gól, ktorý Plzeň v prvom polčase dostal do vedenia. K domácemu záložníkovi sa odrazil loptu, ktorý z diaľky parádne ľavačkou napálil presne k žrdi.

"Rozmýšľal som sa, či vôbec budem bet365 mobil strieľať, pretože to bola ťažká pozícia. Nakoniec to vyšlo nádherne. Bol to jeden z mojich najkrajších gó lov, možno aj najkrajšie, "popisoval Hořava.

Ale Slovácko v nastavení prvého polčasu vyrovnalo a v druhom polčase aj v oslabení dokončilo obrat.Plzeň už potom stihla len vyrovnať, hoci gólových príležitostí mala požehnane. Ale tá koncovka…

"Nevieme, čím to je. Proste to na nás padlo, pritom sa snažíme na sto percent. Vo vápne súpera je to z našej strany kŕč, chýba ľahkosť, múdra prihrávka. A keď už sa do zakončenia dostaneme, tak gól nedáme. Veď za posledné dva ligové zápasy sme si vypracovali snáď desať vyložených šancí, ale dali sme len dva góly, "premýšľal Kopic.

A dodal:" Je to v hlave.


Súperom tam padne všetko, nám nič. Musíme ísť do vápna naplno a jednoducho to zlomiť. Ťažko hľadať nejaký liek. "

bet 365

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése