2017. április 18., kedd

Norwich Alex Tettey trestá Southampton a Victor Wanyama

Ronald Koeman obvinil Sadio hrivou a Victor Wanyama "postrádajícího zaostrenie" a nechať klubu dole, ako Saints skĺzol ďalej stola s štvrtým preč porážky. Správca Southampton zúril, že musel usporiadať svojmu herného plánu dve hodiny pred výkopom na Carrow Road, pretože Mane objavil neskoro na schôdzu tímu, a Wanyama spôsobilo ďalšie narušenie tým, že sa vylúčený, keď bol stav 0-0. O štyri minúty neskôr Alex Tettey strelil víťazný gól pre Norwich.Koeman povedal, že bude hovoriť s Southampton palube o tom, ako potrestať hrivou a Wanyama.

Koeman bol obzvlášť nahnevaný s hrivou, lebo varoval hráča o svojej pozícii vo štvrtok potom, čo si všimol, že se negalský útočník sa objavil rozptyľovať vo výcviku.Koeman tvrdil, že nevedel, či prevod špekulácie spájajúce hriva s januára presun do Manchestru United bol na vine.

"Môj odkaz Sadio bolo, že si myslím, že nebol naozaj sústredený a koncentrovaný," povedal Koeman. "Bol to robiť veci v tréningu, ako sa mi páči futbalistami robiť im."

tomto kontexte, a skutočnosť, že Southampton predseda, Ralph Krueger, dal celému Squad prejav na Nový rok v ktorom zdôraznil, že hodnoty, ktoré potrebujú presadzovať, vyrobený Koeman to viac trápi hráčovej neskorého príchodu na bicykel na schôdzku.

"Sadio bol [tím], ale máme pravidlá a robí veľká chyba, pretože prišiel neskoro a že to nie je možné, "povedal Koeman. "Nechápem hráča, ktorí prichádzajú neskoro, a každý vie, že máme sankcie."

Mane to vie veľmi dobre najmä, keď bol vypustený vo februári minulého roka za podobný trestný čin pred domácom zápase proti Liverpoolu. "Musíte urobiť zmeny v tímoch v štandardných situácií, vo všetkom," povedal Koeman.

Koeman bol tiež dotknutá správaním Wanyama, iný hráč spojenú s prevodom preč, s Tottenham a Arsenal medzi kenskú obdivovateľov.Wanyama bol rezervovaný v prvej polovici sem na chrumkavý neskoro riešiť na Nathan Redmond a bol vylúčený v 72. minúte ďalší škaredé riešenie, tentoraz na Vadis Odjidja-Ofoe.

"Hráč s jeho skúsenosťami potrebuje vedieť, či máte žltú už nemôžete urobiť, "povedal Koeman. "Máte zodpovednosť voči fanúšikom, so spoluhráčmi, dosky, technického personálu - prehra je súčasťou ich práce, ale niekedy to robíme pre seba. To je veľmi bolestivé. Budem hovoriť k doske a hráči, som naštvaný, čo sa stalo. "

Okrem nedisciplinovanosti, Southampton sa tu odvolaný vzdorujúcich dokončovacie práce.Dokonca aj bez Mané a ich zranených najvyšších strelcov, G raziano Pellè, vytvorili dostatok šancí na vedenie. Shane Long prekvapil domácu obranu, ale v prvom polčase nepriniesol niekoľko príležitostí, najmä v prvom polčase, keď si odniesol prestup od Cuco Martina predtým, ako dostal príliš veľa dotykov a umožnil brankárovi Norwichu Declanovi Ruddovi zničiť jeho strelu. Virgil Van Dijk dvakrát smeroval široko z rohov v prvom polčase a Jordy Clasie priniesol dobrú záchranu od Rudda s curlingovým výstrelom z 25 yardov. Ale Norwich tiež mal šancu v prvom období po zaujatom štarte.Jonny Howson udrel bobbling vystrelil vedľa z 12 yardov po vyvlastnení José Fonte.

Potom, v 21. minúte, Van Dijk vykašlal loptu umožniť Wes Hoolahan, aby viedol protiútok, ktorý skončil Howson sa snažia zriadiť kohútik-in pre Russell Martin na zadnú tyč, ale misdirecting svoj preukaz. Howson za predpokladu, oveľa lepšie kríž tesne pred prestávkou. - Dieumerci Mbokani pretiahol ju splniť, ale strčil lopta úplne mimo z ôsmich dvorov

Druhá polovica mierila na mŕtvom bode, kým Alex Neil urobil odvážne zmeny, nahradenie Redmond s Odjida-Ofoe okolo hodiny. Tento krok čoskoro vyplatila, ale nie skôr, než Dusan Tadic ujsť ďalšiu dobrú šancu pre návštevníkov.O chvíľu neskôr Odjida-Ofoe bol chytený neskoro Wanyama, ktorý išiel. Belgická potom sériová výroba up Tettey, kto dal na voľnom dokončovacie lekcie pre Southampton krakovaním dokonalý záber do horného rohu z hranici pokutového územia.

Koeman predstavil hriva, ale už bolo neskoro.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése