2017. április 16., vasárnap

Tyson Fury: "Já nemám nenávist k nikomu ... Tyson Fury je spojovat svět

Tyson Fury trvá na tom, že má „ne nenávist pro nikoho" a napadal lidi, kteří ho chtějí vyšetřovány za zločiny z nenávisti jako „utrácení peněz daňových poplatníků". WBA a WBO svět přeborníkem v těžké váze, který byl povolán britského boxu tabule kontroly vysvětlit své připomínky pro objevit porovnat potraty a homosexualitu s pedofilií, také řekl, že „spojovat svět" tím, že Bet365 poker bonus křesťané a muslimové na jeho tým .Kellie Maloney: Tyson Fury musí být potrestán boxerské orgány světových více

Na dotaz přímo kdyby byl homo phobe, Fury řekl: „ne, to rozhodně ne. Nebyl bych velmi dobrým křesťanem, jestli jsem nenáviděl kohokoliv, udělal bych to? Jestliže Ježíš miluje svět, miluji svět.Mohu dokonce říci, že nemám nenávist k nikomu. Nemám žádné nepřátele nemám nesnáším jakékoliv rasy, barvy pleti, vyznání, generace, nikdo."

Nicméně, jeho kolega British heavyweight Anthony Joshua varoval Fury, co potřebuje, aby pečlivě přemýšlet, než se mluví teď je mistrem světa. „Je to škoda, protože on dosáhl něco úžasného a to se dostat ven tlačil pod koberec, protože to, co řekl," řekl Joshua, který bojuje za Brity a Commonwealthu tituly v sobotu večer. „Teď Champ to přijde s odpovědností.Musíš se chovat."

Zatím se bývalá světová super-middleweight šampion Chris Eubank varoval Fury, že sponzoři odvrátí od něj, protože jeho názory. „Je to těžké váze mistr světa, takže by měl být schopen získat spon zorský pořádku?" Zeptal se Eubank. „No, uvidíme, jestli ho dostane za to, co on říkal."

Objevily se stále hluční vyzývá k Fury, které mají být odstraněny z BBC Sportovní osobnost roku běží po jeho vystoupení před i po jeho vítězství nad Vladimir Kličko 28. listopadu.Fury vyvolalo všeobecné odsouzení, když tvrdil, že „homosexualita, potraty a pedofilie - sestavování tři věci, pak je nutno provést dříve, než svět skončí. To je to, co mi Bible říká,"- a jeho komentáře, že svět sedmiboj mistr Jessica Ennis-Hill‚Vypadá docela fit'v šatech, a že ženský místo je v kuchyni nebo‚na zádech', pouze nalil benzín na požáru.

Začátkem tohoto týdne se svět dlouho vítěz ve skoku Greg Rutherford hrozil vytáhnout z BBC ocenění show v Belfastu v neděli kvůli poznámkám Fury.Nicméně silný věří, že jeho slova byla zkroucené a říká, že etnický původ týmu pracuje s byl příklad toho, jak byl „spojovat křesťany a muslimy".

„Můj tým je jedním z nejrozmanitějších týmů mezi náboženstvími ve světě boxu,"řekl. „Máme Jamajčanů tam, máme Pákistánci tam, máme Indy tam; Křesťané, muslimové, jsme všichni jednotní. A co tohle? Proč ne vysílat že?

„Tyson Fury je sjednotit svět. Sjednocující křesťanů a muslimů v době, kdy vše je ve vzduchu.


Nechceme slyšet o tom, že ne?Nechceme slyšet o dobrých věcech, které dělám - my prostě slyšet komentáře, které lidé chtějí otočit a chtějí, aby mi znělo jako Nesnáším lidi, a že nenávidím svět „

Greater Manchester policie potvrdila, že se vyšetřování trestných činů z nenávisti obvinění proti boxer, ale později BBC řekl, že žádné trestní řízení by bylo proti Fury. On ř� �kal, že vyšetřování bylo „vtip" a místo toho navrhl, že by měl podat stížnost na zneužití Tvrdí, že přijal.

„Nejsem homophobe, nejsem sexistické, I' nejsem některý z nich,"řekl. „Nejsem fanatik, nejsem rasista, jsem cikánka. Já jsem [měli lidé] jsou rasistické ke mně za posledních 27 let.Neslyšíte mě si stěžují, že ne? Nepíšu žádné novinové články o tom. Pokud policie se chystá utrácet peníze daňových poplatníků při vyšetřování Tyson Fury za to, že nenáviděl, pak je to jen vtip. Je to ztráta daňových poplatníků money.BBC novinářky, která kritizovala Tyson Fury na Spoty říká, že je zavěšen Více

‚Nemám nenávidět někoho, jsem řekl, že tisíckrát,' dodal. „Má-li být někdo vyšetřován za to, že nenáviděl, to jsem já, ne? Myslím, že jsem jedním z nejvíce nenáviděných sportovců v zemi v okamžiku, takže chci podat stížnost proti všem ostatním.Komp enzace, náhrada zločin oběti - jsme tady, abych „Fury se dostávat nějakou podporu od boxu promotor Eddie Hearn, který řekl, že by bylo nespravedlivé, Fury se nastartoval sportovní osobnost roku užšího výběru

..

„chtěl bych vidět trochu více chvály pro Tyson, pokud jde o to, co udělal v ringu," řekl Hearn. „Tyson byl vždy stejný, je to jen, že teď má plošinu. A spor se zvětšuje. Bet365-Okamžitý bonus

„Nemyslím si, že to bude měnit. Myslím, že má zodpovědnost nyní jako šampion v těžké váze světa být vzorem a být velvyslanec pro hru. Ale má také zodpovědnost být sám sebou. Ať už jste se s ním líbí, nebo nenávidět ho.Nebude to poprvé, kdy boxer má takovou odezvu ze strany veřejnosti, a to nebude poslední."

tipování na Bet365

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése