2017. április 14., péntek

Lewis Hamilton nastaví najrýchlejší čas v F1 praxi pre brazílskej Grand Prix

Lewis Hamilton si odvrátil svoju nedávnu autonehodu, aby sa postavil v poradí pri otváracom cvičení pre Grand Prix Brazílie. Hamiltonove prípravy na predposledný závod jeho víťaznej kampane boli brzdou jeho tajomnou udalosťou v Monaku v prvých ranných hodinách.Ale Brit, ktorý je tiež zotavuje z horúčky a ešte vyhrať v Brazílii, vykázala najlepšie kolo dňa 1min 13.543sec dokončiť pred svojím tímovým kolegom Mercedesu Nico Rosberg v piatok ráno - hoci nemeckej vynahradil tým, tromfnúť postavenie v druhom tréningu v popoludňajších hodinách, pred Hamiltonom o takmer pol second.Nico Rosberg: Lewis Hamilton bol, hľadal výhovork y 's Mexikom dig čítajte viac

ovládač Ferrari Sebastian Vettel skončil na treťom mieste postaveniach, 0.625sec zmietaný Hamiltona, s Red Bull Daniel Ricciardo vo štvrtom, takmer každý druhý off tempo.

vo štvrtok Hamilton odhalili štrnásť dní na "ťažké párty" a "nie moc pokoja "prispel k nemu zasiahla stojaceho vozidla pri jazde jeho limitovaná edícia Pagani Zonda superšportového okolo 3.30am.On nasledovne zdržal jeho let z Monaka do Sao Paulo od 24 hodín, chýbajúce trasa A sponzorov v stredu, a aby sa dosiahla len pre tento víkend závod vo štvrtok ráno.

Hamilton spočiatku odmietol rozviesť jeho Instagram miesto v ktorý odhalil nikto nebol zranený pri nehode a tvrdia, že urobil "veľmi ľahký kontakt" s inou stojaceho vozidla. Ale neskôr dodal: "Bol to dôsledok ťažké párty a nie moc odpočinku na týždeň a pol. Som trochu spustiť dole.Bol som non-stop a snaží sa prispôsobiť tréning v rovnakom čase a nie dostať veľa spať. "

Napriek tomu Brit, ktorý uzavrie jeho tretia Formula One majstrovstvá s tromi preteky nazvyš v Austine minulý mesiac, viedol na trati Interlagos v piatok. Bol to najlepšia časť pol sekundy až na Rosberg, víťaza tu v minulom roku, ktorý sa chystá na svoje piatym póle.

Kimi Raikkonen skončil piaty v relácii a prežil chlpatý okamih, kedy stratil kontrolu jeho Ferrari pri brzdení na prelome štyri.Chaotický trip po štrku nasledovali, než zamieril späť do garáže a zaparkoval svoje auto o niečo menej ako 10 minút zostávajúce relácie.

Jenson Button, späť na scénu svojho názvu víťazstvo v roku 2009 a jeho posledné preteky vyhrať v roku 2012, je presvedčený, McLaren bude znovu bojovať na ostrom konci siete budúcu sezónu napriek ich hroznom roka. Bol 13. najrýchlejší, takmer dve sekundy pomalší ako Hamilton a jeho tímový kolega Fernando Alonso bol 16. v poradí.

Na inom m ieste, Daniil Kvjat bol šiesty za Red Bull, Valtteri Bottas siedmej, Max Verstappen ôsmeho, nico Hülkenberg deviaty s Lotus vodič Pastor Maldonado, ktoré tvoria vrchol 10.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése