2017. április 16., vasárnap

MLB vyhliadka naháňa T20 sen:, Ja idem all-in s krikete '

"Bolo to zmyslové preťaženie," povedal 26-ročný. "Ako zaneprázdnený je všetko. Všetko je jedno obrovské dopravné zápchy. "MLB v Európe? London v rámci ako baseball rozširuje svoje obzory Viac

Ale Collins nie je na náboženských pútí alebo nejaký backpacking dobrodružstvo. Bývalý minor leaguer je v Indii urobiť nemysliteľné: woo kriket zvedov a získať zákazku hrať T20. Collins, ktorý nikdy nepočul o hre pred tohto roku, dáva kriket jeho najlepší strelec.

"Idem all-in s kriket," povedal Collins, ktorý bol nedávno klesla od modrej sojky pobočka AAA tím v Lansing, Michigan, a len bol hrať kriket po dobu dvoch týždňov. "Nie je to hra, ktorú možno na polceste v.Zvlášť ak chcem hrať na vyššej úrovni, nemyslím si, že môžem ísť do toho len dávať to 50% svojho času a úsilia. "

Collins je v Indii s trénerom a radcom Julien fontána, zakladateľ SwitchHit20, čo je projekt, ktorý by sa na formovanie zručností hráčov menšie-ligovej profesionálnym krikete, ktoré by mohli hrať v súťažiach po celom svete sumy až do výšky $ 800,000.Na jeho zozname 150 potenciálnych kriketu z menších líg; . Collins je prvý plne zaviazať k projektu a Fountain očakáva, že viac ako 1000 uchádzačov sa zúčastní kombajnu, akonáhle bol nastavený dátum a miesto

Od tej doby si môže pamätať, Collins - ktorý dostal jeho prezývku boomu po roku 1989 tornádo, ktoré roztrhol v nemocnici Texas sa narodil v - sníval o hraní profesionálne baseball. A on to urobil. On hral za Dallas Baptist univerzita vlastenci, kde boli vypracované likes Blue Jays shortstop Ryan Goins a novo podpísané Ch icago Cubs druhý baseman Ben Zobrist. V roku 2013, hoci nebol odvedený, Collins podpísal s Toronto Blue Jays ako undrafted voľný agent.Pracoval štyri roky so štyrmi rôznymi tímami - Gulf League Coast Blue Jays, Vancouver Canadiens, Dunedin Jays a Lansing Lugnuts - ako pravou rukou určený háčik a outfielder, ale nikdy nedostal výzvu, ktorú hľadal.

Opisuje svoj čas v maloletých ako "šťastný" a nemá ľútosť. Bolo by miloval viac príležitostí, ale ako hovorí "to nebolo v kartách." Ale nikdy si nemyslel, že výlet do Indie začať kriketovú kariéru na 26. V roku 2014 32 bývalých malých Liga hráči podali federálny žalobu proti hlavnej ligovej baseballový komisár Bud Selig a 17 hlavných ligových tímov. V súdnom procese sa požadovalo, aby malí manželia dostali plat, ktorý spĺňa minimálne mzdové požiadavky.Tento rok v októbri, americký okresný súd v San Franciscu rozhodol, že súd bol schválený ako skupinové žalo by, čo znamená, že môžete pridať 10.000 bývalých i súčasných drobné leaguers. Je to pochopiteľné, prečo sa tieto drobné leaguers hľadajú väčší plat: na $ 1,500, v priemere za mesiac, to je hlboko pod hranicou chudoby

Naviac je tiež možné si myslieť, že drobné leaguers nájde formát T20 kriketová obrovsky lákavá. s obrovskou biť zo šestiek, ktoré idú z tribúny a po štyroch, aby naraziť do plota, že výmena je osviežujúci obehy a výplaty počnúc odhadovaný $ 80,000.? Americká vnímanie krikete keď je toto: prečo hrať hru, ktorá trvá po dobu dvoch týždňov a stále čerpať

Collins povedal, jediná vec, ktorú je vyhľadávanie zaťažujúce o svojom prechode k krikete je rozhodovanie - a rozhodovanie o tom, ktoré výstrel hrať.

"S baseball si vziať váš najlepší švihu zatiaľ čo kriket budete musieť zmeniť svoj švih na rôzne plesy, ktoré prichádzajú dovnútra," povedal.

Exis tujú iné zložitosti Collins si všimol taky. V baseballe, nikdy snažiť trafiť loptu, ktorý je zameraný na vašom tele alebo na hlave, ale je to naopak v krikete, kde si pomocou pálku chrániť vaše telo a bránky s vertikálnym prístupom.Ale pokiaľ ide o Collins, strávil celý svoj život biť guľatú guľu s guľatou pálkou, a tak by mal byť schopný preniesť svoje zručnosti, aby zasiahla guľatú guľu s štvorcami netopier.

Prvý Čas, ktorý Collins stretol s fontánou pred 11 mesiacmi. Fontána sa k nemu a ďalším hráčom bejzbalu, ktorí ponúkajú mimosezónnu myšlienku zarábať peniaze. Po pohľade na klipy krikiet YouTube a niekoľko e-mailov neskôr Collins čoskoro písal fontána najmenej raz denne s otázkami o tomto športe.To, čo videl v T20 krikete bola hra, ktorá mala účinok; hra mohol prispôsobiť.

Čo sa týka obnoví ísť so 45-ročný Fountain prichádza dobre orientuje, aby sa Collinsa na ďalšiu úroveň, ale hovorí, že finančné prostriedky pre tento projekt je jedným prekážka, ktorá by mohla obmedziť celá vec.

bol to hektický šesť dní v Bangalore, kde Collins a fontány boli zaneprázdnení tri tréningy denne, ktoré obsahujú dve hodiny jeden na jedného sedenia zručnosti, odpaľovanie praxi počas troch hodín a v noci, Collins pomáha fontána s chytanie klinike v Karnataka Institute of Cricket, asi 54 minút južne od medzinárodného letiska v Bangalore Kempegowda.

Collins zrejme nevie, že pracuje ulicou zo sveta -famous M Chinnaswamy Stadium, ktoré sa konalo majstrovstvá sveta štvrťfinále v roku 1996 a tri zápasy v skupine v roku 2011.Ale aj v prípade, Collins nedostane ponúkol zmluvu pred Vianocami, keď sa chystá vstúpiť do miestnej ligu v Texase a pokračovať v práci s fontánou, zdokonaliť svoje zručnosti surové.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése