2017. április 18., kedd

Mesut Özil má Arsenal odvahu snívať o Premier League slávu

Arsenal sú na koni na prelome Premier League sezóny a Walcott je presvedčený, že vo svojich 10 rokoch v klube, to je najlepší tím hral pre. Je Özil, ktorý podnietil možnosti

V apríli 2014, na konci Özil prvej sezóny v Arsenale -., Ktorý bol poznačený vzostupy a pády - Wenger predpovedal nemecký by bol kandidátom pre hráčov z roku ocenenie v 2014-15. Stojí za pripomenutie, riadok správca používa pre podporu svojho tvrdenia. "Zlepšenie bude gólov, a jeho prítomnosť v hre," povedal.Bolo to len Wengerovo načasovanie, ktoré bolo mimo.Arsenal by mohol byť fúkaný až do slávy ligy značkou druhého vetra | Amy Lawrence Prečítajte si viac

"Bezpochyby je Mesut hr� �čom tejto sezóny tak ďaleko," povedal Walcott. "Štatistiky ukazujú, že je to ale viac. Je to jeho pracovná rýchlosť cez hry. On sa len zlepšuje a zlepšuje. Nemáte veľa ľavých pätiek a robia to hnutie z von do, oni robia ohyb loptu. Musíte len urobiť očný kontakt s Mesutom a keď to dosiahnete, on vie, kam idete. "

Ozil má 16 asistencií v Premier League a tri góly; Má dva góly v Ligy majstrov.V pondelok vzal Bournemouth od seba víťazstvo 2-0 na Emirates Stadium, nastavenie prvý pre Gabriel a bodovanie druhý sám. Özil kladený na celkom deväť šancí, väčšina z nich Walcott.

"Mesut mi povedal, aby robiť behy," povedal Walcott. "Jednoducho ho všimne. Musím mu pomôcť tým, že lopta v sieti. Mesut je len špeciálny hráč a on je vo forme svojho života. Niektoré z vecí, ktoré vidíte na ihrisku…Jeho gól proti Bournemouth sám. Nemal zlomiť krok, bolo to, ako by bol jogging. Len spomaľuje veci dole, keď hrá. "

Newcastle United navštíviť Emirates v sobotu a môže byť odpustené pre pocit, strach.Arsenal sa obavy, že Özil sa zrúti. Wenger mu dal týždeň voľna počas posledného medzinárodnej prestávke a povedal, že v poslednej dobe, Özil "nerobí dosť, my mu oddýchnuť veľa medzi hrami."

červené zóny sa stali buzz frázy okolo Arsenalu jemne naladené hviezdy a, ak sú k dispozícii, Wenger vždy hrá Özil.On odvážiť ho vynechať, najmä keď Santi Cazorla a Jack Wilshere je zranených.

"Vyzeráš, ako aj pri dopade Özil môže mať na ostatných hráčov," povedal Wenger. "Premier League je veľmi tesný a ak idete do rozhodujúceho zápasu a vy že [zvyšok Özil], ostatní hráči si, že podvedome:, Prečo? 'Nemajú tí ale myslí si:, Prečo?' Dokonca aj hráč sám robí. "

Wenger postupoval jedna z tých teórií jeho, ktorý je navrhnutý tak, aby upokojiť obavy, ale nemusí mať vždy kontrolu. "Özil je človek, ktorý, akonáhle je základný fitness existuje medzi hrami, chce hrať," povedal Wenger. "Existujú typy hráčov a niekedy najviac technickí hráči…vyzerá to, že to vyžaduje menej energie pre nich hrať.Je to pre nich prirodzené. "Özil začal pomaly začiatkom minulého roka po triumfu Svetového pohára s Nemeckom a bol vylúčený tri mesiace od začiatku októbra s problémom kolena. Ale keď sa vrátil, uvoľnil sa do jemnej podoby a Arsenal skončil sezónu silne.

Ozil sa odvtedy nepozrel. Jeho vzťahy so spoluhráčmi, ako je Walcott, sú teraz zriadené a je tu nádej, že klub môže znova využívať silnú druhú polovicu sezóny, ktorá sa posilnila návratom zranených hráčov.Ak sa tak stane, prvý titul v 12 rokoch by mohlo byť ich odmena.

"Nechceme sa pozerať pred seba, ale máme za sebou históriu dobre ukončiť sezónu," povedal Walcott. "Dostávame sa hráči späť fit a máme jeden z najlepších družstiev, kedy máme v šetci fit. Pevne verím, že. Je to najlepší tím Bol som zapojený do, a keď máte Mesut a spôsob, akým sa hrá, že dostane to najlepšie z každého.

"Hráči prišli proti Bournemouthu, ktorí doteraz neboli hrá príliš moc a urobili fantasticky dobre a to len ukazuje silu do hĺbky, ktorú máme v tomto tíme a tlak na miestach.Máme istotu, a je to len tečie tam vonku "

Walcott tiež hovoril o Arsenale last-16 Lige majstrov kresliť s Barcelonou. - tímu, ktorý je eliminovaný v rokoch 2010 a 2011, a poraziť vo finále v roku 2006 , "Ja by som v skutočnosti úplne zabudnutý, keď to bolo žrebovanie," povedal. "Máme správu skupine chlapci hovorili:, Nebudeš veriť, kto máme'Je zrejmé, Barcelona je tri vpredu sú ich hlavnou hrozbou a bude to ťažký žreb, ale máme dobré vlastnosti v tejto zostave môžeme urobiť nejaké škody.

"bude to zvláštne, a keď sme sa s nimi hrať vo vzdialenosti [v druhej nohe], to je moje na rodeniny, takže dúfajme, že to bude dobrý moment pre mňa a team.Ak chcete dosiahnuť najlepšie v hre, musíš hrať čo najlepšie. "

Walcott je presvedčený, že s Özil, že je spolu s najlepšou.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése