2017. április 15., szombat

Maxime Machenaud Instrumentum Racing 92 je potopenie Scarlets

Povzbudený stratový bonusový bod v Northamptone v prvom kole sa Scarlets potopil v studenom daždi doma proti impozantné Racing 92. V plnej sile, parížsky outfit ovládal všetky aspekty hry sa zaregistrovať - ​​zdá trochu ťažké uveriť - ich prvé víťazstvo vo Walese. Ich skrumáž-napoly, Maxime Machenaud, bol live-wire.

Bohužiaľ, pre ich absolútny kľud, neboli v plnej sile po celú hru. Ich medzinárodnej krídlo vpred, Bernard Le Roux, bol vylúčený pre lisovanie a prop Ben Tameifuna a ukazuje žltú kartu za technický priestupok. Waleskej strany sa zdá, že má problém bitie 13-man tímy.

Začali proti 15 s pozitívnym roztrhnutiu.Vplyvný John Barclay bol m imo poľa v tej dobe, záplatovanie hrču do nosa. V jeho neprítomnosti jeho tím nastaviť rad diskov - nič príliš široká, nič príliš odvážne -., Ktoré sa zdalo, že robí trik až Barclay výmena, Lewis Rawlings, zaklopal na blízko riadku

Barclay Bol skoro späť, ale teraz jeho strana sa snaží ovládať loptu. Hadleigh Parkes dať kop sa na plný po malom nemotornosť v mieste dodania medzi útočníkmi a Gareth Davies.Pretekanie príliš rýchlo ukázalo, že sila a slintačky chase môže byť formula voľby

Ich dopredu riadil linka-von v nadväznosti na potulný vôľou a Joe Rokocoko -.


Nie je preslávený jemnosťou jeho kopanie hry - závitové kop za DTH van der Merwe. Aj napriek tomu, že sa musel otočiť, kanadská krídlo zdalo sa, že víťazstvo v prenasledovaní, ale nejako sa mu podarilo ujsť lop tu, čo Machenaud skóre. Skrumáž pol bol svietiť celú noc.

Víťazný akúkoľvek lopty bol problém teraz pre domáci tím. Heavyweight návštevníci boli v plnej kontrole konvenčných zdrojov k dispozícii, núti Ken Owens, napríklad hádzať dlhé do dažďa. Phil John zaklopal na vodovodné-down.Zmysel dlhej noci pred rástla, keď znovu Závodné udržuje to jednoduché na line-out, išiel párkrát v zálohe pred použitím Rokocoko na prekrytie.

Nedlho potom sa rozdelili obranu dokonca klinicky, tentoraz zo spodiny, kedy Machenaud a Le Roux z prestávky pred Chris masou dokončil prácu. Tieto Scarlets tvrdil prekážku mimo loptu, ale v skutočnosti oni boli premožení vpredu a out-smarted by Machenaud.

Prestalo pršať po dobu jednej minúty a Scarlets pozrel ukončiť polovicu, keď začal, jazde na trati. Davies zaklopal na túto dobu, Závodné zlomil jasné a Machenaud otočil skrutku tým, že udrie na slepú stranu a dať na svojej strane, Marc Andreu, cez.V intervale Racing bol 26 bodov a bonusový bod k dobru; sa Scarlets nemá nič.

Druhá krátko bola veľmi odlišná. Le Roux pečiatkou - nie takým spôsobom, kostí lámanie ale príliš viditeľne - na holeň Jána a bolo ukázané červenú kartu od rozhodcu, Greg Garner. Tieto Scarlets šancu, aj keď Luke Charteris dlhý Welsh tŕňom v waleských útokov, bol vynikajúci v obrane.

dážď sa vrátil v plnej sile, a pretekárske zhrbená do plného obrannej režimu. Vyzerali pohodlné dosť, ale zrazu Owens, domáci šlapka, produkoval prihrávku poraziť nejakú obranu, slučka v blízkosti trate, ktorá zistila, Aled Thomas.Celý chrbát skĺzol cez vodu, aby sa skóre. Čo bolo tlmené Bet365 poker bonus náhle malo objem - na poli a okolo zeme. James Davies vzrástol v popredí. Preteky videli čokoľvek, ale pohodlné, zvlášť keď bol Tameifuna poslaný do hromadného hromadného koša pre oneskorenie uvoľnenia. Zostávajúca obranca okamžite priznala druhú skúšku a Rawlings sa tentokrát nehasol do blízkosti línie, keď po pauze pribrzdil nová polovica Aru Daviesovej. Prestávka po tom, čo Samson Lee opustil pole po rozdelení, otvoril čelo v nevinnom stretnutí s Mikeom Phillipsom. Machenaud odišiel, nahradený Welshmanom vo francúzskych knihách.Racing musel vydýchnuť a vyslúžili pokutu, pokojne pristál Johan Goosen. A 17-bod rozpätie bol obnovený, dostatočne veľký, aby bezpečne nosiť až do konca.

Bet365 online bonus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése