2017. április 13., csütörtök

Húževnatý Japan poskytli iskra rozsvieti Rugby World Cup

Mal som obed s japonským trénerom, Eddie Jonesom, minulý mesiac. Povedal mi, že má plány pre Južnú Afriku. Myslel som si, že by to znamenalo udržať Springboks na 25 bodoch, ale on ukázal, že je jedným z najchytřejších trénerov na svete. To, čo Japonsko dosiahlo, bolo presvedčivo, ale to, čo bolo tak úžasné, Na 13.


mieste vo svete porazil jednu z herných superpôrodov. Ich túžba, vytrvalosť a odhodlanie boli mimo Richterovho rozsahu. Prekonali jednu z najviac fyzicky dominantných strán v turnaji tým, že nebrali späť krok a kvalitu svojich rugby.F acebook Twitter Pinterest Japan streliť víťazný snaží dosiahnuť víťazstvo nad Južnej Afrike, ale tréner Eddie Jones hovorí, že strana sa neskončil s štvrťfinále v sight.Link k videu

Japan hrala s vysokou intenzitou , značnú zručnosť a obrovské self-viera. Čo bolo najviac pozoruhodné bolo, že na konci mali šancu kopať penaltu za remízu, čo samo o sebe by bol pozoruhodný výsledok, ale chceli vyhrať zápas, možno myslia, že je to šanca, ktoré nemusia prísť znova chvíľa. Že veľavravné ich duševné sily a ukázali, že nič nie je nemožné.Eddie a jeho čata zaslúži každý plaudit v čom bol úžasný deň pre rozvoj športu a veľký platforma pre 2019 turnaja v Japonsku.

A potom tu bola Georgia, ktorý tiež porazil tím zaradil nad nimi, Tonga.

len silou vôle a fyzická dominancie, a to najmä u skrumáže, vyhral im hru. Georgia boli klope na dvere na chvíľu a tam boli žiada, aby sa pripojil k šie stich krajín :. Ich kapitán, Mamuka Gorgodze, vyzeral, ako by hral Tonga sám občas úžasne fyzickej a psychicky ťažké

turnaj v skutočnosti začal na druhý deň.Anglicko bude šťastný, že dostal maximálny počet bodov proti veľmi priaznivú Fidži a sa vynoril z premiéra bez zranení.

tam je veľa pre nich pracovať pred sobotňajšom zápase proti Walesu, ale pokiaľ ide o cieľ -kicking a obrany, ktoré boli na úrovni požadovanej na prvej noci. Sú tvrdo zasiahla v riešení a tam bol jasný kolektívne túžba v čom bol krok nahor od šiestich národov.

autové zoradenie a vozového Maul bol, ako by ste očakávali od Anglicka a ich najlepšie útočiace trik, ale Nanešťastie pre nich, že je miesto, kde to skončilo.Skrumáži bola v rozpore, je stratený zdroj vedúce k Fidži pokus, a hoci to zlepšilo, keď náhrady prišli na to opustí výberovú otázku Stuart Lancaster a jeho autobusy. Keď bratia Vunipola, Kieran Bro okes a Joe Launchbury za predpokladu, agresiu a dostal sa na prednú nohu, Anglicko boli schopní hrať s rýchlosti a plynulosti, pomáha Owen Farrell a Sam Burgess, ktorí obaja robil rozdiel. Bolo to ťažké posúdiť Ben Youngs, George Ford a Brad Barritt vzhľadom k tomu, že museli pracovať s oveľa pomalší loptou.

Bol Anglicko výber správnej? Počas prvých 60 minút hrali v polovičnej tempo a obaja bočné a predvídateľné.Potom, čo došlo k zameraniu ísť vpred, dostať sa na prednú nohu pred odchodom Unibet stávkovanie live široká, začali hrať s nejakou rýchlosť a plynulosť. Mike Brown bol ich najsilnejší hrozba, muž zápasu v obrane a útoku, ale to bolo šesť z 10 výkonu. Týchto päť bodov boli neoceniteľné, ale majú veľa práce, aby sme pred hrami proti Walesu a Austrálii. Zdalo sa mi, že oni mali zamerať na obranu na úkor iných oblastí ich hru: že teraz j e potrebné vytvoriť platformu

Írsko a Francúzsko dostali očakávané výsledky ..Írsko vyzerajú vážnymi s veľmi účinným set kusu a útok štruktúry, snáď vyzbrojený viac dobrodružstva ako v minulosti: Páči sa mi vzhľad Iaina Hendersona v druhom rade a Jonathan Sexton je trieda, ale dať túto hru v perspektíve, Fidži to mať veľký pre-turnajové víťazstvo nad Kanadou

Všetci černosi museli tvrdo pracovať :. oni bojovali, aby vyrovnať sa s súťaže povolené členenie, ale nakoniec našiel odpovede, rovnako ako v Anglicku profitovať z ich lavičky. Myslel som, že Sonny Bill Williams bol mužom zápasu a budú lepšie pre tvrdý tréning, ale Argentína ukázala, že sa zlepšila v obrane a útoku počas svojho pôsobenia v majstrovstvách v ragby. Tím sa pozerať.

Unibet-Zobraziť viac

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése